Dags att införa bot-avdraget

12 juni 2013
Kategori:
Nyheter
Comments: Kommentarer inaktiverade för Dags att införa bot-avdraget

Hem - BOT-Avdraget

SKATTEAVDRAG. Vi förväntas jobba allt längre. Och för att klara av det måste vi kunna ta hand om våra kroppar. Inför botavdrag, tycker Hanna Angerud.

De flesta känner till rot och rut. Nu är det dags att införa botavdraget som handlar om att man ska kunna reparera, ta hand och pyssla om sin kropp, tyckte Hanna Angerud i Ring P1.

– Vi förväntas ju kunna jobba mycket längre i framtiden och vi får inte bli arbetslösa.

– Det är väldigt mycket tuffare i samhället i dag. Och för att vi ska kunna klara av det här så måste vi kunna ta hand om vår kropp på ett bättre sätt, sa Hanna Angerud. Alla kan inte ta hand om sin egen kropp och alla har inte råd.

– De som har varit så flitiga på jobbet att de gått in i väggen, har en kamp att bara ta sig upp på morgonen. Och då kan man behöva hjälp från någon.

Med botavdrag hade man kunnat dra av för massage, akupunktur, viktig kostrådgivning och dylikt, på samma sätt som man kan göra avdrag för städning och renovering.

– Varför ska det vara viktigare att ta hand om ett hus än att ta hand om en människas kropp? Botavdrag hade också kunnat innebära fler vita jobb, menade Hanna Angerud.

Klicka ovan för att lyssna på ljudklippet.

Klicka på länken till P1:  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1120&artikel=5427693

 

Ger alla råd att må bra!

 

 ROT och RUT, nu är det dags för BOT.

Läs mer på hemsidan www.botavdraget.se

Comments are closed.