Vetenskapligt bevisad och beprövad |

17 juni 2015
Kategori:
Blogg
Comments: Kommentarer inaktiverade för Vetenskapligt bevisad och beprövad
baksidans meridianer

Scientists Discover Biological Evidence for the Existence of Acupuncture Meridians — Subtle Energy Sciences Blog

Forskning, vetenskapliga bevis, evidens…! Det är ord som ofta används i diskussioner som rör medicin. Begrepp med viktigt innehåll. Ibland används de dock för att hålla borta metoder som på ett ekologiskt och ekonomiskt hållbart sätt skulle kunna minska användningen av mediciner, kanske korta sjukskrivningstider och ge patienterna större makt över in behandling.
Klassisk Akupunktur kan användas för att påskynda läkning, förbättra sömn, förbättra rörlighet, minska tinnitus, astma, allergi, illamående, smärta, humörsvängningar, …ja ni fattar! Listan kan göras hur lång som helst. Den ger kroppen och själen en kick, och det kroppsegna systemet sätts igång vänligt men bestämt.
Det finns många som reagerar på begreppen som används för att beskriva Klassisk Akupunktur, som meridianer och energi. De har haft svårt att tro på det eftersom det inte funnits forskning enligt västerländsk snitt som på något sätt kan påvisa meridianernas förekomst, ingen har sett dem.
MEN! Nu finns en studie som visar på meridianernas förekomst! Men det finns säkert de som anser att det är hokus pokus ändå, så är det inte så sällan när nya rön blir publicerade.

Comments are closed.

X